GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00347

MFF kedvezményezetti infóblokk keretes-1

Kedvezményezett  neve: TÓTH HOLZ Faipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Gépbeszerzés a TÓTH HOLZ Kft.-nél.
Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00347
Támogatás összege: 9.762.074 Ft
A projekt megvalósítási helyszíne: 2192 Hévízgyörk, Ady Endre utca 67. hrsz.: 215
Tényleges fizikai befejezés dátuma: 2022.12.14.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással valósul meg fejlesztés a TÓTH HOLZ Faipari Szolgáltató Kft-nél.
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében 9.762.074 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a cég működésének és hatékonyságának elősegítésének céljából.

A fejlesztés eredményeként megvalósulnak a cég eszközbeszerzései.
A tervezett beszerzésekkel a projekt hozzájárul a vállalkozás hatékonyságának növeléséhez hozzájárulva a GINOP Plusz program kitűzött céljainak eléréséhez is.
A fejlesztés alapvető célja a GINOP Plusz-1.2.2-22 Felhívása alapján a hazai kis- és középvállalkozások növekedésének és versenyképességének előmozdítása.
A pályázati felhívás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

A projekt részét képezi egy SCM CLASS SI 400 lapszabászgép és egy SCM Class F410 egyengető gyalugép beszerzése. Az eszközök beszerzésével cégünk 3109 ’08 Egyéb bútor gyártása tevékenységét kívánja fejleszteni. A pályázatban olyan professzionális gépek kerültek beszerzésre, melyek a fent nevesített tevékenység kivitelezéséhez szorosan kapcsolódnak. A lapszabászgép folyamatos termelésre alkalmas és mindig minőséget lehet vele előállítani. Mindezek mellett az is fontos, hogy lapszabászgép egyszerűen kezelhetően, magas műszaki színvonalon dolgozik. A lapszabászgép alkalmas bútorlapok teljes hosszúságú és keresztirányú szabására, pallók szélezésére valamint tömörfa anyagok párhuzamos illetve szögben történő vágására is.
A masszív gyalugép, aszimmetrikusan elrendezett öntvény asztala, mely 2610 mm hosszú, biztosítja a stabil megvezetést és ezzel segíti a bázisfelület kialakítását. Precíziós asztal kialakítás, a paralelogramma felfüggesztés biztosítja a rezgés mentes megmunkálást. A gép működése csendes, a munkavégzés komfortosabb rajta. A gyors, mellette minőségi munka kivitelezéséhez elengedhetetlen egy új, jelen kor igényeit kielégítő berendezés vásárlása. A technológia korszerűsítése hozzájárul termelési kapacitásunk bővüléséhez. A fejlesztés által versenyképességünk nő, és technológiai felkészültségünk javul. A berendezésekkel valós piaci igényeket tudunk kiszolgálni. A gépek segítségévelt gyorsabb és minőségben jobb munkavégzés lehetséges. Beruházásunk által az élőmunkaigény terhelése csökken, a folyamatok felgyorsulnak és egyszerűbbek. Munkavégzésünk biztonságosabbá és nehézségektől mentessé válik.